Usahawan C2Joy Jana Pendapatan Sehingga RM5,000 Sehari!!!
Login ID :  Katalaluan :     Lupa password? Daftar Sekarang

Untuk sebarang masalah berkaitan laman web ini sila hubungi Admin di talian 0193536887


Save on your hotel - hotelscombined.com


Assalamu'alaikum dan selamat sejahtera...

Nama saya RAMLEE SULAIMAN. Saya boleh dihubungi terus melalui 0193536887 atau email ke ramlee@ramleesulaiman.net

Terima kasih kerana sudi singgah di laman web peribadi saya. 

 

ANDA INGIN JANA PENDAPATAN SEHINGGA RM5,000 SEHARI???

 

Mungkin? Tidak Mungkin?

Kalau anda berusaha kuat, ia boleh terjadi..

 

Dengan Susu C2Joy, ia boleh berlaku. Susu C2Joy kini panas di pasaran, peluang keemasan untuk anda bersama kami dalam bisnes ini.

 

 

C2JOY adalah produk minuman fungsional untuk kesihatan sekeluarga, menawarkan 2 komposisi yang sangat penting untuk menjaga kesihatan harian kita:

  • Susu Kolostrum nutritif terbaik berasal dari ternak New Zealand dengan kandungan IgG sebanyak 2.25%/15g
  • TruCal® komposisi Kalsium yang sempurna yang diekstrak dari susu 2.7%/15g.

Diperolehi dari New Zealand, Ditambahbaik di US, Diproses di Malaysia, Dieksport ke Indonesia sejak 2008, Kini di Malaysia sejah September 2016, Kini dikongsi kepada Dunia.

  • Kolostrum C2Joy pula adalah susu yang di ambil dalam tempoh 6 jam pertama untuk mendapatkan keupayaan kolostrum yang lebih tinggi lagi.
  • Flash-pasteurised pada suhu 72◦ selama 15seconds (basmi segala kuman dan mircobs tetapi mengekalkan segala nutrisi dan bahanaktif)

TruCal®: Bukan Sebarang Kalsium

TruCal® merupakan formula khas daripada Glanbia Nutritionals, Inc. yang mengekstrak mineral susu dalam bentuk yang boleh digunakan dalam pelbagai medium.

TruCal® adalah pecahan mineral dalam susu yang telah dipekat dan dipeluwapkan menjadi serbuk. Ia termasuk makro-mineral (Ca, Mg, K, P) dan mineral surih (Cu, Zn, Fe), yang merupakan mineral asas untuk mengoptimumkan kesihatan badan.

  • TruCal® menyediakan sumber biologi dalam mineral susu yang mudah diserap dan fisiologi untuk pembentukan tulang dan mineral.
  • TruCal® terbukti lebih berkesan dalam peningkatan kekuatan dan kepadatan tulang berbanding susu kalsium premium yang lain.
  • TruCal® terbukti lebih berkesan daripada sumber kalsium biasa dalam mengelakkan kehilangan tulang dan membina tulang yang kuat dalam kajian klinikal dengan badan manusia selama 6 minggu
  • TruCal® membantu dalam pembentukan keseimbangan optimum antara sumber kalsium dan mineral penting lain untuk kesihatan dan kekuatan tulang.
  • TruCal® adalah formulasi unik yang boleh digunakan dalam pelbagai medium untuk membantu individu mengoptimum dan mengekalkan tulang yang kuat dan sihat.

Produk Legend dari TDC Malaysia sejak tahun 2006, sudah terkenal di pasaran Indonesia yang sebelum ini di pasarkan oleh Mygoldenduck Indonesia.

 

Produk ini dijual di dalam kotak yang mengandungi 25 sachet. Komposisi setiap sachet 15g

  • Susu Serbuk Skim – 12g
  • Susu Kolostrum New Zealand – 2g
  • TruCal D7 (Milk Calcium) – 1g

APA KEISTIMEWAAN SUSU C2JOY INI?

1.   UNTUK ANTIBODI / IMUNISASI

  • Menjadi seperti TENTERA dalam tubuh, iaitu mempertahankan tubuh badan dari serangan penyakit dan menguatkan sistem ketahanan tubuh
  • Jika untuk anak-anak ia membantu meningkatkan sistem daya tahan sakit yang baik
  • Jika orang dewasa ia akan mengekalkan prestasi antibodi
  • Mampu melawan virus, bakteria dan toksin
  • Efektif untuk melawan sel kanser

2.   UNTUK MINDA

  • Mampu menjadi makanan minda dan mencerdaskan otak.
  • Mampu menguatkan daya ingatan

3.   UNTUK TULANG

  • Calcium Tru Cal D7 mempunyai keupayaan tinggi menjaga tulang - elak osterporosis.
  • Terutama untuk wanita selepas melahirkan anak banyak Kalsium berkurangan, jesteru itu mereka memerlukan Kalsium untuk menjaga tulang

4.   UNTUK AWET MUDA - anti aging

  • Salah satu kekuatan kolostrum ialah Faktor Pertumbuhan ( Growth Factor )
  • Boleh menyihatkan kulit
  • Memperbaiki tisu dan pertumbuhan sel sel baru

5.   UNTUK USUS

  • Ia baik untuk memateri usus yang bocor
  • Kajian klinikal menunjukkan penyakit dapat dipulihkan apabila usus bocor dapat dipulihkan

6.   MENGANDUNGI VITAMIN YANG DIPERLU TUBUH

  • Vitamin A - Untuk kesihatan mata
  • Vitamin B6 - Untuk urat saraf , kebas kaki tangan
  • Vitamin B12 - Menambah darah, sesuai untuk perempuan mengandung
  • Vitamin C - Untuk kesihatan kulit , sesuai yang ada masalah kulit
  • Vitamin E - Antioksidan yang penting dalam pencegahan kanser dan panyakit kardiovaskular

SUSU C2JOY SESUAI UNTUK SEMUA

Kanak-Kanak

Menguatkan imun anak-anak agar lebih aktif dan kreatif. Tiada masalah lagi untuk aktiviti luar dan aktif. Selain itu untuk ia dapat membantu tumbesaran anak anak serta mencerdaskan minda

Remaja

Dapat membuat menguatkan sistem antibodi tubuh disamping menggalakan pertumbuhan serta mencerdaskan minda.

Dewasa

Pada waktu ini orang dewasa memerlukan tenaga dan kekuatan antiobodi tubuh dalam melaksanakan tugas harian. C2Joy sangat diperlukan untuk menjaga kestabilan kesihatan orang dewasa.

Warga Emas

Warga emas dapat bergerak kemana sahaja apabila tulang dan sendi mereka sihat , serta daya imun tubuh mereka hebat dengan adanya kolostrum dan kalsium.

Syarikat yang mengeluarkan Susu Kolostrum C2Joy ialah Tunas Duta Cemerlang Sdn. Bhd. Mula beroperasi pada 1 September 2016 namun telah  mempunyai pengalaman selama 9 tahun beroperasi di Indonesia. Pengilangan produk dari Malaysia.

Ini adalah pasukan pengurusan syarikat Tunas Duta Cemerlang yang mengeluarkan produk C2Joy beribu pejabat di Kota Bharu Kelantan.

Dipimpin oleh En Hafiz Hiew bersama isteri beliau Puan Al-Arabi serta barisan pengurusan yang cukup mesra dan berdedikasi.

TDC baru sahaja bermula dan memerlukan RAMAI USAHAWAN untuk dibimbing mencipta pendapatan lumayan.

APA KATA MEREKA YANG TELAH MENCUBA SUSU INI.

Antara testimoni menarik daripada pengguna C2Joy

  • K.Nor, turun 20kg lepas minum selama 2minggu!!!
  • Pn. Anna Kay, cyst hilang selepas minum 4 sachet susu C2Joy!!!
  • Seorang Makcik, mempunyai ketumbuhan yg sudah bertahun2 di dlm perut, selepas minum susu C2Joy ketumbuhan mengecut, perut pun tak keras seperti biasa..doktor beritahu tak perlu operate!!!
  • Pesakit kanser payudara, lepas amalkan sekotak susu C2Joy, kanser hilang.. Subhanallah, luar biasa..terus berangkat umrah selepas 3thn berhajat nak ke sana..Alhamdulillah..
  • Pesakit kanser otak, selepas amalkan susu C2Joy, badan bertambah sihat, makan bertambah selera & muntah pun berkurang!!!
  • Nenek umur 84thn, selalu sakit lutut, sekarang dah tak perlu pakai tongkat apabila berjalan!!!
  • Seorang makcik, dari kencing manis 14 turun kpd 5.8 selepas ambil 6 sachet susu C2Joy!!!
  • Mak kpd kawan Pn. Yana, mengalami strok dah lama, minum baru 4 sachet susu C2Joy menggunakan straw..dah blh angkat & genggam tangan..berat juga turun 7kg selepas minum sekotak C2Joy
  • Ibu Pn.Akma, alami strok, selepas amalkan sekotak susu C2Joy dah boleh berjalan tanpa bantuan!!!
  • Seorang pemuda alami kemalangan menyebabkan remuk peha & tunggu utk operation, hanya minum 3 sachet dah nampak perubahan..luka kemalangan kering
  • Seorang ibu, menyusukan anak merasakan badan lebih ringan, perut kurang sebu, susu pun lebih pekat..alhamdulillah
  • Seorang pakcik baru try 1 sachet dah rasa perubahan..sakit2 badan & pinggang hilang..terus order lagi!!!
  • Seorang pesakit kencing manis, darah tinggi & tiroid, badan sgt cepat letih..letih yang melampau sehinggakan terpaksa bangun seawal 4/5 pagi hanya utk minum Milo+susu & mkn roti..kadang2 bila terlalu letih, akan muntah & hanya mampu makan bubur nasi sahaja..tetapi selepas amalkan susu #C2Joy, badan lebih bertenaga, glucose maintain 8/9 & darah tinggi turun
  • Masalah sakit lutut dah 3thn, selepas amalkan 6 sachet susu C2Joy dah blh solat tanpa guna kerusi

"Mak Nab Zainab Mat Jani, 60 tahun. Mak Nab ni dah lama mengidap sakit saraf. Tangan kebas2 tak boleh genggam tangan belah kiri. Sakit ni lama dah sejak tahun 1991. Lama tu! Saya pun baru umur 3 tahun time tu!huuu.. Selain sakit saraf, maknab ada sakit gastrik & migrain yang teruk. Macam2 ikhtiar dah selama ni tapi tak sembuh2. Masa mula2 nak suruh maknab try susu ni dia macam dah redha je dengan sakit dia. Yela.. dah lama sangatkan. Dah macam2 ikhtiar dia kata. Tapi sebab susu c2joy ni terlalu banyak testimoni yang mujarab, saya pujuk juga maknab untuk try seminggu je beli yang loose 8 sachets. Yakinkan maknab untuk try. Seminggu lepastu alhamdulillah.. banyak juga sembuhnya. Maknab terus ambil 3kotak susu c2joy! Allahu akbar.. alhamdulillah .. syukur sebabnya ingat lagi dulu tiap kali balik kampung tengok maknab kalau time sembang mesti sambil2 tu dia urut2 tangan dia. Sekarang alhamdulillah. Ceria je muka dia. Happy. Dah pencen. Aktif sapu laman rumah dan buat macam2 aktiviti takde masalah. Bersemangat je sekarang.

 

Testimoni dari salah seorang pengguna C2Joy yang mengalami lenguh lumpuh selepas melahirkan anak sehingga menyebabkan beliau tidak boleh berjalan selama 2 tahun. Allhamdullilah selepas meminum c2joy dia boleh melakukan aktiviti harian seperti biasa.

Klik link dibawah untuk lihat pelbagai testimoni dalam aplikasi Telegram..
http://t.me/testimonic2joybest

Penafian:
Semua testimoni adalah pendapat dan perkongsian pengalaman peribadi pengguna setelah menggunakan susu C2joy dalam jangka masa tertentu. Tindakbalas adalah berbeza untuk setiap individu. Pihak kami tidak bertanggongjawab terhadap penggunaan dan testimoni yang dikongsikan secara langsung atau tidak langsung.

Kenapa anda perlu mejadi PENGEDAR susu C2joy ni? Sebabnya seperti dibawah:

  • Produk yang bagus, ramai telah mendapat manfaat dari susu ini.
  • Tiada Maintain / Tiada Paksaan Beli Bulanan.
  • Tiada Flushing / Pembatalan Bonus.
  • Tiada Yuran Keahlian.
  • Keuntungan Runcit Tinggi untuk setiap kotak yang dijual.
  • Bonus dibayar setiap hari terus ke akaun bank anda.
  • Pakej boleh dinaiktaraf tanpa had masa.
  • Perniagaan yang boleh diwarisi.
  • Pelbagai reward lumayan disediakan.
  • Semua urusan dalam talian, semua dihujung jari, tak perlu duduk sebelah kedai stokis.
  • Laman web syarikat untuk mengurus perniagaan anda di SINI.
Kenapa anda perlu bersama kumpulan saya? Sebabnya seperti dibawah:
  • Saya akan beri laman web referal percuma kepada setiap ahli untuk tujuan promosi. Anda akan diberi link referal seperti ini --> http://c2joy4u.myrezeki.my/username anda. Laman web tersebut akan memaparkan nama anda, nombor hp dan email di muka utama laman web. 
  • ​Saya akan membimbing anda dari hari pertama sehingga anda boleh berdiri atas kaki sendiri.
  • Saya akan kongsi tips yg boleh membantu anda mendapat pendapatan secepat mungkin.
  • Perkongsian maklumat secara langsung melalui media sosial
  • Kita mempunyai LEADER yang hebat yang sentiasa sedia membantu

Kita mempunyai LEADER yang hebat,

Encik Alias Ibrahim, TDC Top Personal Sales 2018.

Beliau merupakan Pakar Online Marketing yang sudah berjaya melebihi RM2juta jualan di C2Joy dan menikmati pendapatan 5 angka sebulan dengan hanya melakukan jualan online

Kenapa Anda Perlu Berniaga Susu C2Joy Secara Online

  • Boleh buat bila-bila masa sahaja. Berniaga secara online membolehkan anda berniaga pada bila-bila masa, 24 x 7 x 365 hari! Tiada ‘office hour’ seperti kena masuk office pukul 8.00 pagi sehingga 5.00 petang. Lebih lama anda online (online dengan tujuan bisnes), maka lebih banyak pulangannya!
  • Anda boleh lakukan di mana-mana sahaja. Anda tidak perlu runsing memikirkan untuk sewa pejabat, untuk berada di sesuatu tempat kerana pejabat anda dimana-mana sahaja! 
  • Pelanggan satu dunia. Jika anda membuat bisnes secara offline, pelanggan anda terhad, hanya dipersekitaran anda sahaja. Denga berniaga secara online, anda boleh mendapat pelanggan dari seluruh negara, bahkan dari seluruh dunia!
  • Kos yang minima. Tak perlu sewa kedai, tak perlu simpan stok, tak perlu gaji pekerja, penghantaran dibuat oleh stokis, percuma sahaja. 
  • Senang untuk beriklan. Sebarkan maklumat susu C2joy ke media sosial seperti facebook, whatsapp, instagram, telegram dan lain-lain. Tak perlu cetak flyers atau pasang bunting dan banner merata tempat.

Antara yang telah menyertai bisnes ini.... 

Bukti Pendapatan dan Reward

 

BAGAIMANA NAK DAPAT RM5,000 SEHARI?