Usahawan C2Joy Jana Pendapatan Sehingga RM5,000 Sehari!!!
Login ID :  Katalaluan :     Lupa password? Daftar Sekarang

Untuk sebarang masalah berkaitan laman web ini sila hubungi Admin di talian 0193536887


Save on your hotel - hotelscombined.com


Testimoni

C2Joy semakin dikenali ramai, tapi apa itu susu C2Joy?

OK ini sedikit fakta tentang susu #C2Joy.

Walaupun pasaran susu C2Joy baru di Malaysia, sebenarnya ia telah dikenali lebih 10 tahun di Indonesia sehinggakan banyak hospital di sana yg mengesyorkan  susu C2Joy kpd pesakit mereka. Susu Kolostrum C2Joy mempunyai pelbagai manfaat, modal sekali, untung berkali2..

Keluarga SIHAT, pendapatan MENINGKAT! 

Antara testimoni menarik daripada pengguna C2Joy

  • K.Nor, turun 20kg lepas minum selama 2minggu!!!
  • Pn. Anna Kay, cyst hilang selepas minum 4 sachet susu C2Joy!!!
  • Seorang Makcik, mempunyai ketumbuhan yg sudah bertahun2 di dlm perut, selepas minum susu C2Joy ketumbuhan mengecut, perut pun tak keras seperti biasa..doktor beritahu tak perlu operate!!!
  • Pesakit kanser payudara, lepas amalkan sekotak susu C2Joy, kanser hilang.. Subhanallah, luar biasa..terus berangkat umrah selepas 3thn berhajat nak ke sana..Alhamdulillah..
  • Pesakit kanser otak, selepas amalkan susu C2Joy, badan bertambah sihat, makan bertambah selera & muntah pun berkurang!!!
  • Nenek umur 84thn, selalu sakit lutut, sekarang dah tak perlu pakai tongkat apabila berjalan!!!
  • Seorang makcik, dari kencing manis 14 turun kpd 5.8 selepas ambil 6 sachet susu C2Joy!!!
  • Mak kpd kawan Pn. Yana, mengalami strok dah lama, minum baru 4 sachet susu C2Joy menggunakan straw..dah blh angkat & genggam tangan..berat juga turun 7kg selepas minum sekotak C2Joy
  • Ibu Pn.Akma, alami strok, selepas amalkan sekotak susu C2Joy dah boleh berjalan tanpa bantuan!!!
  • Seorang pemuda alami kemalangan menyebabkan remuk peha & tunggu utk operation, hanya minum 3 sachet dah nampak perubahan..luka kemalangan kering
  • Seorang ibu, menyusukan anak merasakan badan lebih ringan, perut kurang sebu, susu pun lebih pekat..alhamdulillah
  • Seorang pakcik baru try 1 sachet dah rasa perubahan..sakit2 badan & pinggang hilang..terus order lagi!!!
  • Seorang pesakit kencing manis, darah tinggi & tiroid, badan sgt cepat letih..letih yang melampau sehinggakan terpaksa bangun seawal 4/5 pagi hanya utk minum Milo+susu & mkn roti..kadang2 bila terlalu letih, akan muntah & hanya mampu makan bubur nasi sahaja..tetapi selepas amalkan susu #C2Joy, badan lebih bertenaga, glucose maintain 8/9 & darah tinggi turun
  • Masalah sakit lutut dah 3thn, selepas amalkan 6 sachet susu C2Joy dah blh solat tanpa guna kerusi

"Mak Nab Zainab Mat Jani, 60 tahun. Mak Nab ni dah lama mengidap sakit saraf. Tangan kebas2 tak boleh genggam tangan belah kiri. Sakit ni lama dah sejak tahun 1991. Lama tu! Saya pun baru umur 3 tahun time tu!huuu.. Selain sakit saraf, maknab ada sakit gastrik & migrain yang teruk. Macam2 ikhtiar dah selama ni tapi tak sembuh2. Masa mula2 nak suruh maknab try susu ni dia macam dah redha je dengan sakit dia. Yela.. dah lama sangatkan. Dah macam2 ikhtiar dia kata. Tapi sebab susu c2joy ni terlalu banyak testimoni yang mujarab, saya pujuk juga maknab untuk try seminggu je beli yang loose 8 sachets. Yakinkan maknab untuk try. Seminggu lepastu alhamdulillah.. banyak juga sembuhnya. Maknab terus ambil 3kotak susu c2joy! Allahu akbar.. alhamdulillah .. syukur sebabnya ingat lagi dulu tiap kali balik kampung tengok maknab kalau time sembang mesti sambil2 tu dia urut2 tangan dia. Sekarang alhamdulillah. Ceria je muka dia. Happy. Dah pencen. Aktif sapu laman rumah dan buat macam2 aktiviti takde masalah. Bersemangat je sekarang.

 

Testimoni dari salah seorang pengguna C2Joy yang mengalami lenguh lumpuh selepas melahirkan anak sehingga menyebabkan beliau tidak boleh berjalan selama 2 tahun. Allhamdullilah selepas meminum c2joy dia boleh melakukan aktiviti harian seperti biasa.

Klik link dibawah untuk lihat pelbagai testimoni dalam aplikasi Telegram..
http://t.me/testimonic2joybest


Penafian:
Semua testimoni adalah pendapat dan perkongsian pengalaman peribadi pengguna setelah menggunakan susu C2joy dalam jangka masa tertentu. Tindakbalas adalah berbeza untuk setiap individu. Pihak kami tidak bertanggongjawab terhadap penggunaan dan testimoni yang dikongsikan secara langsung atau tidak langsung.